top of page
FII SCHIMBAREA!

Pentru a putea susține acești copii minunați, care sunt ai noștri ai tuturor, e nevoie de implicarea întregii comunități.
Iată cum poți ajuta:

STRÂNGERE DE FONDURI PE FACEBOOK

În decembrie 2019 am lansat o strângere de fonduri pe facebook, unde se poate dona direct cu cardul, pentru copiii din proiectele "De mâncare pentru copii": #UnSanwichAmiaCuDrag și #MeniuSăptămânalBunPentruCopiiDinCentre

DONAȚII ÎN BANI

Asociația Amia Suflet de Copil

Contul în LEI

RO48 BTRL 0050 1205 E089 41XX

Banca Transilvania Oradea

Contul în EURO

R058 BTRL EURC RT00 E089 4101

Banca Transilvania Oradea, swift BTRLRO22

PAYPAL info@adopt.ro

3,5%

Poți ajuta fără să te coste nimic, în afară de puțin timp.

Poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit (salariu) plătit în anul precedent la stat. Începând cu 2020, se poate direcționa pe 2 ani. (În 2020 se completează pentru impozitul pe venit plătit în 2019. Dacă bifezi opțiunea pe 2 ani, se va lua în considerare și 2020). 

Îți trimitem formularul completat cu datele noastre, ni-l trimiți completat înapoi și îl depunem noi. 

Îl poți solicita la info@adopt.ro și îl poți retrimite completat la info@adopt.ro. Mulțumim!

                      

20%

Dacă ai o firmă care a realizat profit în anul curent, poți în baza unui contract de sponsorizare să sprijini activitatea noastră cu 20% din impozitul pe profit, în limita a 5 la mie din cifra de afaceri. Contactează-ne pentru detalii! info@adopt.ro

Mulțumim!

DONAȚII ÎN PRODUSE

Produsele necesare pentru copii sunt: scutece nr. 2 și 1, șervețele umede, role de hârtie, detergent lichid, gel de spălat cap și corp bebe, creme de eritem fesier, șervețele la cutie.

Donațiile în produse se pot face în Oradea în boxul din Real Oradea (Episcopia). Puteți face o poză ca cea alăturată și să o postați pe fb cu textul @Amia Suflet de Copil #donatiiAmia. 

Din alte localități se pot trimite prin curier sau poștă. Pentru detalii, contactează-ne!

Mulțumim!

Please reload

bottom of page